Tennisschool Noordenveld

De trainingen bij REO worden verzorgd door Tennis School Noordenveld.

KIJK OP DE HOMESITE VAN DEZE WEBSITE BIJ "NIEUWS" VOOR ACTUELE AANBIEDINGEN

Wintertraining:

Voor het volgen van tennislessen in de winter in de hal hoef je geen lid van REO te zijn. De kosten van de lessen zijn niet in het lidmaatschap van REO inbegrepen, maar worden apart in rekening gebracht via TSN. 

Zomertraining:

Jeugd t/m 17 jaar:

Voor het volgen van tennislessen in de zomer moet je lid zijn van een tennisvereniging. Dat mag REO (graag) of van een andere tennisvereniging zijn. 

Senioren 18 jaar of ouder:

Voor het volgen van tennislessen in de zomer moet je lid zijn van REO.

 

Voor meer info over het lidmaatschap bij REO zie: clubinfo/lidmaatschap

Je kunt je opgeven voor een zomerseizoen en/of een winterseizoen:

  • Het zomerseizoen bestaat uit 17 tennislesuren van 50 minuten.
  • Het winterseizoen bestaat uit 20 tennislesuren van 50 minuten.

Een les wordt ingepland voor 50 minuten, zodat de trainer 10 minuten pauze heeft bij elke les. Omdat wij behalve over tien buitenbanen ook beschikken over drie binnenbanen gaan de lessen bij slecht weer gwoon door.

Wil jij je aanmelden voor een training? Ga dan naar de volgende inschrijfpagina www.tennisschoolnoordenveld.nl.

Maak kennis met Tennis

Elk jaar is er in de maand april en/of mei een korte serie kennismakingslessen. Dit zijn 3 introductielessen van 1 uur die bekend staan als "Maak kennis met Tennis", zowel voor jeugd als voor volwassenen. Via socialmedia en de plaatselijke krant worden deze lessen aangekondigd. Als je besluit daarna door te gaan met tennissen is het nodig lid van REO te worden en zullen de trainers hun best doen je in een passende lesgroep te plaatsen.

Proeflessen
Later in het seizoen is het voor junioren en senioren mogelijk drie keer een proefles mee te draaien.

De proeflessen voor de junioren zijn gratis. Je hoeft hiervoor nog geen lid te zijn van REO. Voor een proefles kun je mailen naar info@tennisschoolnoordenveld.nl of bellen naar 06 57 58 29 93 om te informeren naar de tijdstippen waarop dat mogelijk is. Vermeld ook de geboortedatum van het kind. 

Senioren kunnen 1x een gratis proefles krijgen. Na de gratis proefles kun je 3 vervolglessen afspreken in een groep. De kosten bedragen 3 lessen voor € 10,- per persoon. Je hoeft hiervoor nog geen lid te zijn van REO. Om een afspraak te maken voor een proefles kun je mailen naar info@tennisschoolnoordenveld.nl of bellen met 06 57 58 29 93.

logo

E-mail

info@reotennis.nl

Telefoon

+31 50 501 5993 Secretariaat

R.E.O. Tennis

Borglaan 14
9301 ZE Roden