Tennisschool Noordenveld

De trainingen bij REO worden verzorgd door Tennisschool Noordenveld.

Een les wordt ingepland voor 50 minuten, zodat de trainer 10 minuten pauze heeft bij elke les. Omdat wij behalve over tien buitenbanen ook beschikken over drie binnenbanen gaan de lessen bij slecht weer gewoon door.

Zomertraining:

Jeugd t/m 17 jaar: 
Zie hiervoor de informatie op de jeugdpagina

Senioren 18 jaar of ouder:
Voor het volgen van tennislessen in de zomer moet je lid zijn van REO: aanmelden via het AANMELDFORMULIER (zie ook clubinfo / lidmaatschap / senior).

Het zomerseizoen bestaat uit 17 tennislesuren van 50 minuten.

Wintertraining:

Voor het volgen van tennislessen in de winter in de hal hoef je geen lid van REO te zijn. De kosten van de lessen zijn niet in het lidmaatschap van REO inbegrepen, maar worden apart in rekening gebracht via TSN. 

Het winterseizoen bestaat uit 20 tennislesuren van 50 minuten.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en wil jij je aanmelden voor een training? Ga dan naar de volgende inschrijfpagina www.tennisschoolnoordenveld.nl.

Maak kennis met Tennis, senioren

Elk jaar is er in de maand april en/of mei voor SENIOREN (vanaf 18 jaar) een korte serie kennismakingslessen. Dit zijn 3 introductielessen van 1 uur die bekend staan als "Maak kennis met Tennis"
Via socialmedia en de plaatselijke krant worden deze lessen aangekondigd. 

Als je besluit daarna door te gaan met tennissen is het nodig lid van REO te worden en zullen de trainers hun best doen je in een passende lesgroep te plaatsen.

Voor een proefles kun je mailen naar [email protected] of bellen naar Lennard, telefoonnr. 06 36 10 58 42 om te informeren naar de tijdstippen waarop dat mogelijk is. Vermeld bij kinderen ook de geboortedatum. 

 

Voor meer info over het lidmaatschap bij REO zie: clubinfo/lidmaatschap

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 50 501 5993 Secretariaat

Tennis- en padelvereniging R.E.O.

Borglaan 14
9301 ZE Roden

KVK-nummer

40046133