R.E.O. Wintercompetitie

Van oktober t/m maart wordt er in de tennishal op zaterdagmiddag een wintercompetitie gespeeld waar zowel dames-, heren- als gemengde teams uit Roden en omgeving aan mee kunnen doen. 

De competitie bestaat uit 6 klasses. In elke klasse zitten 6 teams. Er wordt twee keer tegen elkaar gespeeld waarna in de playoffs wordt bepaald wie er promoveert en degradeert. Hierdoor zijn de verschillen binnen een klasse minimaal en speel je tegen teams van nagenoeg dezelfde speelsterkte. In januari start de tweede ronde die duurt tot eind maart. In een winterseizoen worden dus twee complete competities gespeeld waarbij je eind december en eind maart kunt promoveren/degraderen.

Er zijn teams die spelen met 2 personen en hebben daarnaast een aantal reserves. Maar er zijn ook teams die spelen met meerdere personen omdat ze niet elke week kunnen of willen spelen. Het is altijd toegestaan om iemand uit een lagere klasse te laten invallen. Alle teams van een klasse spelen op een vast tijdstip een wedstrijd van een uur. De laagste klasse begint om 11.30 uur en de hoogste om 16.30 uur.

Het is een hele leuke competitie waarbij het elke keer weer spannend is wie er promoveert en degradeert. De jongste speler is in de twintig en de oudste is bijna tachtig! Leeftijd maakt niet uit want je speelt op je eigen niveau. Je hoeft geen lid van REO te zijn want je betaalt per team voor de baanhuur

Heb je zin en tijd om 's winters een uurtje op zaterdag te tennissen geef je op, individueel of per team, dan proberen we je bij de start van de volgende competitie (oktober of januari) in te passen of je komt op een wachtlijst. 

Voor meer informatie en opgave graag contact opnemen met de wedstrijdleiding (Jan Klaver en Jan van Dam) door een mail te sturen naar: [email protected]

Vanaf oktober 2019 mogen er ook dames meedoen aan de wintercompetitie.
Dames-, heren- en gemengde teams spelen willekeurig tegen elkaar in dezelfde competitie.

Download hieronder de gewenste documenten. 

Eindstand seizoen 2018 - 2019 2e helft.pdf Bardiensten.pdf Speelschema-uitslagen-standen 2019-2020.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 50 501 5993 Secretariaat

R.E.O. Tennis

Borglaan 14
9301 ZE Roden