R.E.O. Wintercompetitie

Van oktober t/m maart wordt er in de tennishal op zaterdagmiddag een wintercompetitie gespeeld voor dubbelteams uit Roden en omgeving. Hierin spelen zowel dames-, heren- als gemengde teams tegen elkaar in dezelfde competitie.

De competitie bestaat uit 6 klasses. In elke klasse zitten 6 teams. Er wordt twee keer tegen elkaar gespeeld waarna in de play-offs wordt bepaald wie er promoveert en degradeert. In januari start de tweede ronde die duurt tot eind maart. In een winterseizoen worden dus twee complete competities gespeeld waarbij je eind december en eind maart kunt promoveren/degraderen. Hierdoor zijn de verschillen binnen een klasse minimaal en speel je tegen teams van nagenoeg dezelfde speelsterkte.

Er zijn teams die spelen met 2 personen en hebben daarnaast een aantal reserves. Maar er zijn ook teams die spelen met meerdere personen omdat ze niet elke week kunnen of willen spelen. Het is altijd toegestaan om iemand uit een lagere klasse te laten invallen. Alle teams van een klasse spelen op een vast tijdstip een wedstrijd van een uur. De laagste klasse begint om 11.00 uur en de hoogste om 16.00 uur.

Het is een heel aantrekkelijke competitie waarbij het elke keer weer spannend is wie er promoveert en degradeert. De jongste speler is in de twintig en de oudste bijna tachtig! Leeftijd maakt niet uit want je speelt op je eigen niveau. Je hoeft geen lid van REO te zijn,  je betaalt per team voor de baanhuur.

Heb je zin en tijd om 's winters een uurtje op zaterdag te tennissen? Geef je op, individueel of per team, dan proberen we je bij de start van de volgende competitie (oktober of januari) in te passen of je komt op een wachtlijst. 

Voor meer informatie en opgave graag contact opnemen met de competitieleiding (Jan Klaver en Jan van Dam) door een mail te sturen naar: [email protected]



 

Download hieronder de gewenste documenten. 

Bardienstinstructie.pdf Eindstand seizoen 2023-2024 eerste helft.pdf Eindstand seizoen 2023-2024 tweede helft.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 24 72 11 50 Secretariaat

Tennis- en padelvereniging R.E.O.

Borglaan 14
9301 ZE Roden

KVK-nummer

40046133