Padel

PADEL ( spreek het uit als : padèl)

Padel is een hele toegankelijke sport met eenvoudige regels. Voor meer informatie over Padel verwijzen we jullie graag naar www.padelbond.nl. Op deze site zijn ook alle spelregels te vinden.

Leden hebben voorrang op spelers van buitenaf die een baan willen huren. Tussen 19:00 en 21:00 uur verhuren we geen losse banen meer aan NIET-leden. Dit in verband met de populariteit van padel.

Om alles soepel te laten verlopen is het belangrijk dat leden een baan reserveren. Dit kan ter plekke bij het afhangbord (net als bij een normale tennisbaan) maar beter is het om de baan online te reserveren.

Het reserveren van een Padelbaan gaat via de KNTLB Club App. Wanneer je inlogt op deze app kun je met 3 andere spelers (totaal 4) een Padelbaan af hangen. Deze app wijst zich vanzelf. Mocht je er nou niet uitkomen kun je contact opnemen via [email protected].

Via tennisschool Noordenveld (TSN) kun je terecht voor het volgen van padellessen. Aanmelden hiervoor gaat via de website: www.tennsischoolnoordenveld.nl

Contactpersoon losse baan huren: Wijnand Smit, tel. 06 27 42 52 66 of [email protected].

Ook mee doen met de Padèl-competitie behoort tot de mogelijkheden. 

VRAGEN? Stel ze gerust via [email protected]

 Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 24 72 11 50 Secretariaat

Tennis- en padelvereniging R.E.O.

Borglaan 14
9301 ZE Roden

KVK-nummer

40046133