Padel

PADEL ( spreek het uit als : padèl)

Padel is een hele toegankelijke sport met eenvoudige regels. Voor meer informatie over Padel verwijzen we jullie graag naar www.padelbond.nl. Op deze site zijn ook alle spelregels te vinden.

De Padelbaan kan gebruikt worden door iedereen die lid is van REO.
Leden hebben voorrang op spelers van buitenaf die een baan willen huren. Om dit soepel te laten verlopen vragen wij leden wel om een baan af te hangen. Dit kan ter plekke bij het afhangbord (net als bij een normale tennisbaan) maar om teleurstellingen te voorkomen raden wij iedereen aan om de baan online te reserveren. Het reserveren van een Padelbaan gaat via de KNTLB Club App. Wanneer je inlogt op deze app kun je ervoor kiezen om met 1, 2 of 3 andere spelers een Padelbaan af te hangen. Deze app wijst zich vanzelf. Mocht je er nou niet uitkomen kun je contact opnemen via [email protected]

Op dit moment stelt REO een aantal rackets en ballen beschikbaar die leden kunnen lenen. Deze rackets liggen in de kast bij het afhangbord. Het spreekt voor zich dat we jullie willen vragen om hier voorzichtig mee om te gaan en na gebruik de rackets weer terug te leggen.

Via tennisschool Noordenveld (TSN) kun je terecht voor het volgen van lessen.
Aanmelden hiervoor gaat via de website: www.tennsischoolnoordenveld.nl

contactpersoon baan huren: Wijnand Smit, tel. 06 27 42 52 66

Ook mee doen met de Padèl-competitie behoort tot de mogelijkheden. 

VRAGEN? Stel ze gerust via [email protected]

 Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 50 501 5993 Secretariaat

Tennis- en padelvereniging R.E.O.

Borglaan 14
9301 ZE Roden

KVK-nummer

40046133