Padel

PADEL ( spreek het uit als : padèl)

Padel is een hele toegankelijke sport met eenvoudige regels. Voor meer informatie over Padel verwijzen we jullie graag naar www.padelbond.nl. Op deze site zijn ook alle spelregels te vinden.

De Padelbaan kan gebruikt worden door iedereen die lid is van REO.
Leden hebben voorrang op spelers van buitenaf die een baan willen huren. Om dit soepel te laten verlopen vragen wij leden wel om een baan af te hangen. Dit kan ter plekke bij het afhangbord (net als bij een normale tennisbaan) maar om teleurstellingen te voorkomen raden wij iedereen aan om de baan online te reserveren. Het reserveren van een Padelbaan gaat via de KNTLB Club App. Wanneer je inlogt op deze app kun je ervoor kiezen om met 1, 2 of 3 andere spelers een Padelbaan af te hangen. Deze app wijst zich vanzelf. Mocht je er nou niet uitkomen kun je contact opnemen via [email protected]


Om iedereen een kans te geven een baan te reserveren heeft de vereniging een aantal regels opgesteld:
• Er kan tot 2 uur van te voren online gereserveerd worden. Wil je binnen nu en 2 uur spelen dan zul je op de club moeten afhangen;
• Er kan maximaal 2 keer per week een reservering gemaakt worden;
• Er kan maximaal 1 maand vooruit een reservering gemaakt worden;
• Om gebruik te maken van de Padelbaan moeten minimaal 2 spelers lid zijn van de tennisvereniging REO.

Op dit moment stelt REO een aantal rackets en ballen beschikbaar die leden kunnen lenen. Deze rackets liggen in de kast bij het afhangbord. Het spreekt voor zich dat we jullie willen vragen om hier voorzichtig mee om te gaan en na gebruik de rackets weer terug te leggen.

Wij het ons goed voorstellen dat niet iedereen weet hoe dat 'Padellen' nu precies moet. Voor deze groep leden worden er in het voorjaar van 2019 een aantal inloopavonden (ook in het weekend) georganiseerd. Op deze dagen kunnen leden eens komen proberen wat Padel  precies is en wordt er door ervaren spelers uitleg gegeven.

Hou hiervoor de site, facebook en mail goed in de gaten.

Kun je nu niet wachten? Het is gewoon mogelijk om de Padel baan af te hangen en rackets/ballen te gebruiken die door de club beschikbaar worden gesteld. Ook kun je bij tennisschool Noordenveld terecht voor het volgen van lessen.

Aanmelden hiervoor gaat via de website: www.tennsischoolnoordenveld.nl

In het voorjaar van 2019 is het ook mogelijk om Padel competitie te gaan spelen bij REO.

VRAGEN? Stel ze gerust via [email protected]Flyer Padel REOrakel 2018-06.pdf

Vragen?

logo

E-mail

info@reotennis.nl

Telefoon

+31 50 501 5993 Secretariaat

R.E.O. Tennis

Borglaan 14
9301 ZE Roden