Sponsoring

Naast de contributie van de leden en de opbrengst van de bar heeft REO ook jaarlijkse inkomsten via sponsoring.

Bedrijven in Roden en omgeving kunnen via winddoeken en reclameborden zowel buiten en binnen in de hal werken aan hun naamsbekendheid.

Voor het jaarlijks georganiseerde grote NRT-toernooi wordt aanvullend gesponsord o.a. door koppeling van banen aan bedrijven. In de lokale media krijgt dit toernooi grote aandacht. Met de extra sponsorgelden kunnen bijzondere activiteiten worden gedaan respectievelijk het toernooi worden gedraaid.

Meer sponsorgeld is wenselijk, de sponsorcommissie zet zich hiervoor in, maar doet daarnaast een beroep op alle leden om sponsoren voor de club aan te dragen.  

De aanmaakkosten voor de vervaardiging van een winddoek of reclamebord komen  eenmalig voor rekening van de sponsor zelf; REO kan hierin bemiddelen, maar het bedrijf betaalt de factuur (i.v.m. btw-aftrek) rechtstreeks. Voor een bord is dat ongeveer € 100,- en voor een winddoek € 250.-   
De kosten van sponsoring via een reclamebord buiten bedraagt jaarlijks € 150,- . Als dit bord in de winterperiode ook nog in de hal wordt opgehangen zijn de kosten € 250,- per jaar.
De kosten voor sponsoring van een winddoek bedraagt  jaarlijks € 500,-   

Informatie en contact loopt via de sponsorcommissie. Het email adres is: [email protected].

In deze commissie zitten momenteel de volgende leden: Ger Albers, Wim Blomsma en Hans Bor.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 24 72 11 50 Secretariaat

Tennis- en padelvereniging R.E.O.

Borglaan 14
9301 ZE Roden

KVK-nummer

40046133