Vrijwilligerstaken

Vrijwilligers vormen een essentieel onderdeel van Tennis- en padelvereniging REO.

Ze zijn de basis van de vereniging en zorgen voor extra gezelligheid. Met een groot aantal vrijwilligers wordt het werk aanzienlijk verlicht.
Vrijwilligerswerk is leuk en altijd met anderen!

Een groot deel van de vrijwilligerstaken zijn de bardiensten.
Je kan een bardienst kiezen door in te loggen op “mijn REO” rechts boven aan de pagina op de website. Onder het tabblad "diensten" kun je een bardienst selecteren.
Naast de bardiensten kan je ook kiezen voor 1 van de andere taken die we hebben beschreven in het "functiehuis". (pagina wij zoeken vrijwilligers)
Ook zijn er onderhoudswerkzaamheden, deze werkzaamheden kunnen uitsluitend op werkdagen plaats vinden i.v.m. de noodzakelijke aanwezigheid van onze groundsman. Stuur hiervoor een mail naar  [email protected].
Klik HIER om naar de volgende pagina te gaan waar je vacatures en alle taken kunt vinden. Variërend van een dag(deel) per jaar tot zitting nemen in een commissie of het bestuur. 

 

 

Lijkt een taak je leuk?
Of wil je je inzetten voor de club, maar dan niet per se voor een van de genoemde taken?
Stuur dan een mail naar: [email protected].
Vervolgens zullen we contact met je opnemen.

Leden van 18 tot 70 jaar betalen in 2024 een vrijwilligersbijdrage van € 50.-. Die kan worden terug verdient door minimaal 3 uur vrijwilligerswerk te doen.

Een dienst aanmelden via de KNLTBclub-app is essentieel voor de registratie om het geld terug te krijgen. Heb je 3 uur vrijwilligerswerk gedaan, krijg je de € 50,- terug gestort op je bankrekening. Dit gebeurd in oktober van het lopende jaar.
Leden die geen dienst willen of kunnen meedraaien, betalen dus een vrijwilligersbijdrage.

Leden die op 1 januari van het lopende jaar de leeftijd van 70 jaar hebben bereikt zijn vrijgesteld van de vrijwilligerswerkzaamheden.
Maar voor de 70-plussers geldt uiteraard dat zij zich gewoon kunnen opgeven als zij vrijwilligerswerk willen verrichten. 
Het bestuur van REO.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 24 72 11 50 Secretariaat

Tennis- en padelvereniging R.E.O.

Borglaan 14
9301 ZE Roden

KVK-nummer

40046133