KNLTB Padelcompetitie

Padel Competitie                     

Competitie spelen biedt jou als padelspeler veel gezelligheid doordat je samen met een team de baan op gaat. Tevens ontwikkel je ook nog eens verder als padelspeler vanwege de wedstrijdervaring die je opdoet. Op deze pagina lees je hoe het werkt.   

Competities:
Gedurende het jaar worden er vier competities aangeboden: 

  • Voorjaarscompetities (april en mei) ·      
  • Zomercompetitie (juni en juli) ·     
  • Najaarscompetitie (september en oktober) ·      
  • Wintercompetitie (november tot februari)   

Zo werkt het!

Iedereen kan meedoen aan padel competitie: van beginnende spelers tot zeer ervaren spelers. Je speelt met je team van minimaal 4 spelers. Naast gemengde teams is het vanaf nu ook mogelijk om met een dames teams mee te spelen in de damescompetitie op zaterdag en zondag.  

Op basis van je gemiddelde speelsterkte van het team wordt je ingedeeld in een bepaalde klasse. Je speelt zowel uit als thuis. Een wedstrijddag bestaat uit vier partijen. De wedstrijd start in de ochtend of in de middag. Meestal duurt een wedstrijddag ongeveer 2 a 3 uur.  

Speeldagen
Je kunt zelf aangeven op welke dag je wilt spelen: vrijdagavond, zaterdag of zondag. Voor de zaterdag of zondag moet je voor de thuiswedstrijden aangeven of je deze in de ochtend of middag wilt spelen. Omdat we twee padelbanen hebben, kunnen er maximaal twee teams per dagdeel meedoen aan de competitie. Bij te veel aanmeldingen, wordt er geloot onder alle inschrijvers. 

Wanneer is het?

(informatie volgt, of mail je vraag naar [email protected])

Kosten
Voor deelname aan de competitie betaal je een bijdrage van 100 euro per team. Voor de wintercompetitie is dit 140 euro, in verband met twee extra speeldagen. De vereniging zorgt voor ballen en voor de reservering van de baan.  

Aanmelden
Wil jij meedoen aan de competitie? Zodra de inschrijving is gestart, lees je dat in het nieuwsoverzicht! Je kunt je vervolgens aanmelden via het aanmeldformulier.

Vragen?
Neem dan contact op met Wouter Jager, competitieleider Padel, via [email protected] 

  

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 24 72 11 50 Secretariaat

Tennis- en padelvereniging R.E.O.

Borglaan 14
9301 ZE Roden

KVK-nummer

40046133