Jeugdtennis

Tennis is voor jong en oud! Kinderen t/m 17 jaar zijn jeugdleden. Zij die in de loop van het jaar 18 worden zijn echter het hele jaar seniorlid.

De informatie op deze pagina is bedoeld voor jeugdleden en hun ouders/verzorgers.

 

Tennissen leer je door veel te spelen. Ouders kunnen een belangrijke rol spelen om het kind enthousiast te houden voor tennis. Door kinderen te stimuleren om ook naar de baan te gaan als ze geen tennisles hebben, door zelf met ze te tennissen (indien mogelijk) en ze te laten afspreken om te tennissen met vriendjes en vriendinnetjes.

Speciaal voor ouders van kinderen die net beginnen met tennis heeft REO een informatiefolder gemaakt "Wat moet ik weten als mijn kind begint met tennis". Deze folder is onderaan de pagina te downloaden.

Wedstrijden spelen
Als een kind genoeg vaardigheden heeft opgedaan, kan hij/zij wedstrijden gaan spelen. Een kind kan dan in de praktijk brengen wat hij/zij heeft geleerd tijdens de tennistraining en nog meer tenniservaring opdoen.

Bij REO kun je als jeugdlid aan de jeugdcompetitie meedoen, aan jeugdtoernooien, en aan verschillende jeugdactiviteiten van het WhozNext team.

Wat_ik_moet_weten.pdf

Vragen?

logo

E-mail

info@reotennis.nl

Telefoon

+31 50 501 5993 Secretariaat

R.E.O. Tennis

Borglaan 14
9301 ZE Roden