Jeugdpagina

Hallo jongens en meisjes, welkom op de jeugdpagina van Tennis- en padelvereniging REO!

Tenniskids zo heet het  KNLTB-tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.

Binnen Tenniskids:                                                                        

  • Spelen kinderen al heel snel wedstrijdjes;
  • Worden kinderen meteen opgenomen in een team;
  • Leren kinderen op een leuke manier de juiste techniek:
  • Ontwikkelen ze zich niet alleen met het racket maar in hun algehele coördinatie en sportbewustzijn.

De trainingen worden gegeven door leuke gediplomeerde trainers van Tennisschool Noordenveld. Tijdens de trainingen leer je op een leuke manier tennissen. Als je nog jong bent, ga je tennisoefeningen en spelletjes doen om beter te leren bewegen en balgevoel te krijgen.
Als je al wat ouder bent, worden de oefeningen natuurlijk steeds wat uitdagender en moeilijker zodat je steeds beter leert tennissen. Als je heel serieus en sportief bent én een beetje talent hebt, dan ben je bij ons óók bij het juiste adres. De trainer die bij ons training geeft (Krijn Reinigert) is namelijk één van de trainers in het noorden van Nederland die selectietrainingen namens de KNLTB mag geven en doet dat op ons eigen tennispark in Roden.

Wil je gewoon een keer meetrainen om te kijken of je het leuk vindt? Dat kan natuurlijk. Neem gerust even contact op met Lennard van Tennisschool Noordenveld
( [email protected] / 06-36105842) zodat je samen kan bepalen op welke momenten je 2 keer gratis mee kan doen.

Bekijk ook de KNLTB-ouderfolder.

 Benodigdheden

Voor Tenniskids heb je niet veel nodig.
Met een racket, sportschoenen en in sportieve kleding kun je zo de baan op. 

Wedstrijdaanbod Tenniskids

Rood & Oranje Je gaat dan met je clubvrienden naar een vereniging en speelt daar dan een paar leuke wedstrijdjes. Plezier en sportief bezig zijn is hier het allerbelangrijkste. Voor de wedstrijden worden wat opwarmoefeningen/spelletjes gedaan en vaak wordt na die tijd ook nog een spel gedaan. Die vereniging is de ene keer je eigen vereniging en de andere keer een vereniging in de buurt.

Groen Als je al wat ouder bent en met de groene competitie meedoet, ga je met je met z’n 4-en een competitiewedstrijd spelen tegen een team van een andere vereniging. Je speelt dan allemaal 1 enkelpartij en 1 dubbelpartij, 6 partijen in totaal. Het team dat de meeste punten haalt in de competitiewedstrijden is kampioen!

Geel (junioren) Je gaat dan met z’n 4-en een competitiewedstrijd spelen tegen een team van een andere vereniging. Je speelt dan allemaal 1 enkelpartij en 1 dubbelpartij, 6 partijen in totaal. Het team dat de meeste punten haalt in de competitiewedstrijden is kampioen!

Lid worden

Als je het na een paar keer proberen leuk vindt kun je lid worden van onze vereniging. Dit kunnen je ouder(s)/verzorger(s) digitaal doen op de pagina lidmaatschap junioren.
De jeugdcommissie zal dan telefonisch contact opnemen om samen het soort lidmaatschap te bepalen.

Jeugdlidmaatschap

Vanaf 1 april 2021 is REO overgestapt naar een all-in lidmaatschap voor jeugdleden. Lees alle informatie onder het kopje: lidmaatschap junioren

Ouders die lid zijn van REO en die willen uitvinden of hun zoon of dochter het spelletje ook leuk vindt, mogen dat doen zonder dat het kind direct hoeft te worden aangemeld als lid. Zodra het kind ouder is dan 8 jaar en/of training gaat volgen, moet hij of zij wel als lid worden aangemeld.

Overige informatie

Wil je meer informatie? Dan kun je een mail sturen naar [email protected] . We zullen dan snel contact opnemen. Bij vragen over de trainingen mag je direct contact opnemen met Lennard van Tennisschool Noordenveld ( [email protected]  /  06-36105842). 

Facebook: Tennisvereniging REO

Informatiefolder REO jeugd - 2022.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 24 72 11 50 Secretariaat

Tennis- en padelvereniging R.E.O.

Borglaan 14
9301 ZE Roden

KVK-nummer

40046133