KNLTB Voorjaarscompetitie

De KNLTB voorjaarscompetitie is na voetbal de grootste sport-competitie in Nederland. Er zijn meer dan 30.000 teams die er aan mee doen. De voorjaarscompetitie heeft 7 speeldagen en wordt gespeeld in april, mei en de eerste week van juni. De exacte speeldata zijn te vinden in de agenda.

Er wordt op alle niveau's gespeeld.  Bij REO wordt er op dit moment op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag gespeeld. Maar er zijn vele mogelijkheden, zie hiervoor de site van de KNLTB.

Je kan je opgeven door een email te sturen naar [email protected]. Dit  kan zowel individueel als met een heel team. Alle leden die al competitie speelden in het afgelopen jaar doen automatisch weer mee in het volgende seizoen. De inschrijving sluit in november/december van ieder jaar. Dus wees er op tijd bij.

De Technische commissie buigt zich over de teamindeling. Medio Januari wordt de teamindeling op deze website bekendgemaakt. In maart maakt de KNLTB de poule indeling bekend en kunnen de teams zien tegen welke verenigingen wordt gespeeld. De voortgang en de uitslagen van de voorjaarscompetitie zijn te vinden op mijnKNLTBOp de home pagina van deze website staan links naar de competitie indelingen en standen.

De bijdrage voor de voorjaarscompetitie bedraagt voor senioren € 100,- per team en voor junioren € 6,00 per persoon.

Klik HIER voor de competitiedata van 2023

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 24 72 11 50 Secretariaat

Tennis- en padelvereniging R.E.O.

Borglaan 14
9301 ZE Roden

KVK-nummer

40046133