Winnaars DD competitie

23 december 2021


 Damesdubbel competitie op donderdag in de hal.

Vanaf oktober 2021 hebben de dames in de vier poules competitie kunnen spelen in de hal. Het eerste deel van onze competitie kon, op de laatste speeldag na, helemaal uitgespeeld worden.

In de A-poule was het team van Marjan Klaver, Margreet Weremeus-Buning en Etty Bos oppermachtig: zij verloren geen wedstrijd en zijn aldus op de eerste plaats geëindigd.

De B-poule speelde met vijf teams in de poule en ook hier speelde een team alle wedstrijden zonder te verliezen. Het team Henny Jager en Annie Kuik zijn daarom verdiend kampioen geworden en zij promoveren naar de A-poule.

Ook de C-poule speelde met vijf teams. Het team Riet Aardema, Truus van Faassen en Janneke Cazemier verloren slechts 1 wedstrijd. De dames zijn eerste geworden en promoveren naar de B-poule. 

De D-poule had dit keer de meest spannende competitie. Hier waren drie teams waarvan de uitslagen zo dicht bij elkaar lagen, dat zij alle drie kampioen zouden kunnen worden, als we de laatste speeldag ook hadden kunnen benutten. Helaas voor de anderen gaat nu het team van Ebel Ananias, Hannah en Marije Beute de poule verlaten om in de C-poule te gaan tennissen.

Van harte gefeliciteerd allemaal met het behaalde succes! De kampioenen hebben ondertussen een leuke attentie ontvangen.

Na de lockdown hopen we zo snel mogelijk weer te kunnen gaan tennissen in de nieuw samengestelde poules. Er is nog plaats voor twee teams, dus als er dames zijn, die op donderdagmorgen tijd hebben om een uurtje in de zaal te spelen, dan kunnen ze zich opgeven via [email protected]

Wij hebben er weer heel veel zin in!! Maaike Nienhuis, Chérie Bisschop en Marion Witlox   

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 50 501 5993 Secretariaat

Tennis- en padelvereniging R.E.O.

Borglaan 14
9301 ZE Roden

KVK-nummer

40046133