Verhit REO 60+ Tennis Toernooi

18 augustus 2022


Een maand geleden alweer vond het jaarlijkse 60+ toernooi plaats. Hieronder een bericht van de organisatoren van dit mooie toernooi:

Woensdag 20 juli werd er fanatiek getennist. Er werd die dag namelijk voor de twaalfde keer het jaarlijkse REO 60+ toernooi gespeeld. Vanaf 9 uur meldden zich, ondanks de hitte, maar liefst 44 deelnemers voor de koffie. 
 
Om half tien gingen de wedstrijden los. En er werd daarbij heel wat afgezweet. Iedereen speelde 3 partijen van een half uur. Een paar deelnemers speelden een extra partij om het schema rond te krijgen. Het record werd hierbij gezet door George Rhemrev die maar liefst vijf wedstrijden speelde, hulde George! De stemming zat er prima in en er werden mooie partijen op de baan gelegd. 
 
Om even voor enen was het tijd voor de prijsuitreiking. De Ter Steege wisselbokaal, genoemd naar Henk en Gera ter Steege, de initiators van dit toernooi, ging dit jaar naar Piet Schuthof voor de getoonde ambities. De beker mag tot volgend jaar bij hem op de schoorsteenmantel staan.
Daarna werd nog even gezellig na gezeten!

Onder het kopje foto's vinden jullie een mooi fotoverslag van deze dag.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 24 72 11 50 Secretariaat

Tennis- en padelvereniging R.E.O.

Borglaan 14
9301 ZE Roden

KVK-nummer

40046133