Update parkreglement

11 mei 2024


Het is verstandig om af en toe het parkreglement door te nemen. Het reglement is onlangs bijgewerkt, dus dit is een uitgelezen moment om het te lezen.

Let vooral goed op de volgende regels:

Reserveringsregels

  • Bij het reserveren voor de avonduren is het mogelijk om de verlichting te gebruiken. Gelieve baan 8 tot en met 10 als laatste te reserveren bij het gebruik van verlichting, om overlast voor onze buren te minimaliseren.

Over het gebruik van het licht:

  • Na zonsondergang is het mogelijk om de baanverlichting te activeren via het display in de hal beneden, direct links bij de buitendeur. De instructies zijn daar te vinden. Als er na het einde van de speelperiode geen andere spelers zijn die de banen gebruiken (banen 1 en 2, banen 3 en 4, banen 5 tot en met 7, banen 8 tot en met 10), moeten de spelers de verlichting uitschakelen via het display.

Gebruik van banen in de hal tijdens zomerperiode

  • Om te voorkomen dat men met vuile schoenen de hal betreedt, zal de deur van de hal gesloten zijn. Om binnen te spelen moet je je te melden bij de groundsman (Wijnand), de tennisleraar (Krijn) of een bestuurslid. Zij zullen de deur voor je openen. 

Klik HIER voor het hele reglement

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 24 72 11 50 Secretariaat

Tennis- en padelvereniging R.E.O.

Borglaan 14
9301 ZE Roden

KVK-nummer

40046133