NRT**** 2021

31 mei 2021


In de zomervakantie wordt er voor de 19e keer een groot nationaal ranglijst toernooi georganiseerd bij REO! Van 8 t/m 15 augustus 2021 vindt bij REO het 19e REO NRT**** Open plaats.
We hopen jullie, zowel nieuwe als leden die al jaren lid zijn, enthousiast te maken voor dit toernooi.
Dit kan zijn als toeschouwer, vrijwilliger of speler van ons toernooi!
Ondanks alle corona maatregelen hebben we groen licht gekregen om het toernooi te organiseren.
In de toernooicommissie zitten dit jaar 13 enthousiaste leden die inmiddels druk bezig zijn met de diverse voorbereidingen. Nieuw in de commissie zijn Wout Pentinga en Silke Herskamp. Naast veel gezelligheid brengen zij ook de nodige toernooi ervaring met zich mee. In de komende periode zullen jullie ze beter leren kennen. 

Inmiddels is de inschrijving voor het toernooi geopend, spelers kunnen zich opgeven voor zowel het open toernooi (de categorieën 3 t/m 8) als het nationaal ranglijst toernooi. Het eerst genoemde toernooi is voor iedereen toegankelijk. Het maakt hierbij niet uit hoe oud je bent of hoe lang je tennist! Er wordt ingedeeld op sterkte. Wil je graag meedoen, maar heb je je nog niet opgegeven? Dit kan nog tot en met 1 augustus. Er wordt gespeeld van zondag t/m zondag vanaf 8.30 uur. Uiteraard is het ook mogelijk om verhinderingen op te geven. Mocht je mee willen doen kun je je aanmelden via onderstaande link of een mailtje sturen naar [email protected] 

 https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/248CDE54-2CF1-40AA-8467-4DFCA7DB4F7A 

Het nationaal ranglijst toernooi is voor spelers van de nationale ranglijst. Dit is een zogenaamd 4-ster toernooi, dit houdt in dat er veel punten zijn te verdienden voor de nationale ranglijst. Met het NRT hoort REO bij de grootste 10 toernooien van Nederland, dit is een knappe prestatie voor een ‘kleine’ club als REO.
Gedurende de week zal het logo van de KNLTB op veel plekken zichtbaar zijn. Met de campagne ‘Beleef het beste’ zet de KNLTB in op meer fanbeleving, meer publiek en meer aandacht voor tennis.
Door het verbinden van alle betrokken partijen rond het evenement zal ook de commerciële waarde van het toernooi toenemen. De sponsorcommissie is druk bezig met het benaderen van oude en nieuwe sponsoren. Binnenkort hopen wij aan jullie de hoofdsponsor bekend te kunnen maken!  
Uiteraard hopen wij dat zoveel mogelijk leden van REO zich opgeven voor het toernooi. Mocht je nou niet in staat zijn mee te doen nodigen wij jullie van harte uit om te komen kijken deze week. De entree is gratis en het barpersoneel schenkt graag een drankje in.
We zijn altijd op zoek naar (nieuwe) vrijwilligers die het toernooi weer tot een succes kunnen maken. Hierbij kun je denken aan bardiensten, schoonmaakwerkzaamheden, klusjes rondom het park of bijvoorbeeld fungeren als gastgezin voor spelers van buiten deze regio. Dit jaar zijn we ook op zoek naar vrijwilligers die een bijdrage willen leveren in de (eigen) keuken bij het bereiden van maaltijden voor spelers en publiek. Voor meer informatie hierover kunnen jullie contact opnemen met [email protected] Inschrijven voor een bardienst kan via de ClubApp. Net als vorig jaar zal er ook een buitenbar zijn!
Tot slot wijzen wij jullie op de speciale Facebook pagina van het toernooi, waar regelmatig updates, foto’s, video’s en achtergrondinformatie over het toernooi geplaatst worden: https://www.facebook.com/REO.StaanArbo.NRT.Open/ 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 50 501 5993 Secretariaat

Tennis- en padelvereniging R.E.O.

Borglaan 14
9301 ZE Roden