Muurtennis bij jeugd REO groot succes!

28 maart 2022


Deze week ontvingen de jongste groepen van onze trainer Krijn een medaille of beker voor hun inzet aan deze nieuwe trainingswijze. Voor elke keer dat ze afgelopen half jaar oefenden tegen de muur kregen de kinderen een muurpunt ter stimulans. 

Ontwikkeling Muurtennistraining

Krijn is één van de meest enthousiaste aanjagers van deze nieuwe ontwikkeling in de tennistraining. Krijn: ‘Door de kinderen voor of na de training te laten muurtennissen hebben ze meer trainingsuren en meer balcontact. Ook is het goed voor het reactievermogen. Ze hebben diverse oefeningen gekregen die ze kunnen doen zodat ook aan de techniek wordt gedacht’.
Deze oefeningen worden niet alleen op ons mooie park gedaan. Krijn: ‘Ik krijg af en toe foto’s via de app van kinderen die thuis aan het oefenen zijn’.
Krijn is vanuit de KNLTB geselecteerd als regiotrainer voor aankomende talenten en probeert ook trainers van andere verenigingen over te halen muurtennis te introduceren. Krijn en REO zijn de trendsetters hierin.

We zijn hier uiteraard heel trots op !

De KNLTB omarmt het muurtennis en probeert de jeugd enthousiast te maken door middel van Youtube filmpjes ‘Muurmasters’. https://www.youtube.com/watch?v=8UhQIqo8rb8

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 50 501 5993 Secretariaat

Tennis- en padelvereniging R.E.O.

Borglaan 14
9301 ZE Roden

KVK-nummer

40046133