KNLTB Voorjaarscompetitie PADEL 2023

11 januari 2023


Voorjaarscompetitie padel 2023                     

In april gaat de voorjaarscompetitie Padel weer van start! Volgens veel padellers is dit de mooiste periode van het seizoen om competitie te spelen. Er is nog ruimte voor zowel dubbel competitie als damesdubbel competitie op de zaterdag en zondag. Meld je voor 31 januari aan!    

Zo werkt het!

Iedereen kan meedoen aan padel competitie: van beginnende spelers tot zeer ervaren spelers. Je speelt met je team van minimaal 4 spelers. Naast gemengde teams is het vanaf nu ook mogelijk om met een dames teams mee te spelen in de damescompetitie op zaterdag en zondag.  

Op basis van je gemiddelde speelsterkte van het team wordt je ingedeeld in een bepaalde klasse. Je speelt zowel uit als thuis. Een wedstrijddag bestaat uit vier partijen. De wedstrijd start in de ochtend of in de middag. Meestal duurt een wedstrijddag ongeveer 2 a 3 uur.  

Wanneer is het?

De voorjaarscompetitie wordt gespeeld in april en mei. De eerste speeldag is in het weekend van 7 april. In het weekend van 19 mei staat de laatste speeldag gepland. Je kunt zelf een voorkeur aangeven voor de vrijdagavond *, zaterdag of zondag. Voor de zaterdag of zondag moet je voor de thuiswedstrijden aangeven of je deze in de ochtend of middag wilt spelen.  

Kosten

Voor deelname aan de competitie betaal je een bijdrage van 100 euro per team. De vereniging zorgt voor ballen en voor de reservering van de baan.  

Aanmelden

Wil jij meedoen aan de voorjaarscompetitie? Meld je voor 31 januari aan bij Wouter Jager via [email protected]. Dit kan zowel als team als individueel.
Geef daarbij de volgende gegevens door:   ·      

  • Namen teamleden (minimaal vier spelers) ·     
  • Aanvoerder van het team ·     
  • 1e en 2e voorkeursdag (vrijdag, zaterdagochtend/middag, zondagochtend/middag)* ·     
  • Soort competitie (gemengd dubbel of dames dubbel) ·     
  • Eventuele specifieke wensen  

*Let op: voor de voorjaarscompetitie is de vrijdagavond al bezet.  

Meld je je aan als individu? Dan kijken we of er een geschikt team is waarin je kunt meespelen. Ons uitgangspunt is om voor iedereen een team te vinden, helaas lukt in de praktijk niet altijd.   

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 24 72 11 50 Secretariaat

Tennis- en padelvereniging R.E.O.

Borglaan 14
9301 ZE Roden

KVK-nummer

40046133