Inschrijving KNLTB Padel competitie geopend

05 januari 2024


Inschrijving voorjaarscompetitie Padel 2024 geopend!

In april gaat de voorjaarscompetitie Padel weer van start! Je kunt je vanaf nu inschrijven. Vul het aanmeldformulier uiterlijk zondag 28 januari in!

Speeldagen

De voorjaarscompetitie wordt gespeeld in april en mei en bestaat uit vijf speeldagen. De eerste speeldag is in het weekend van 5 april. In het weekend van 17 mei staat de laatste speeldag gepland. Tijdens de meivakantie zijn er geen wedstrijddagen gepland.

Je kunt zelf een voorkeur aangeven voor de vrijdagavond, zaterdag of zondag. Op vrijdagavond wordt er bij thuiswedstrijden van 19.30 – 22.30 uur gespeeld. Voor de zaterdag of zondag moet je voor de thuiswedstrijden aangeven of je deze in de ochtend (9.00 – 12.00) of middag (12.00 – 15.00 of 15.00 – 18.00) wilt spelen.

Let op: Omdat we twee padelbanen hebben, kunnen er maximaal drie teams per dagdeel meedoen aan de competitie. Dit betekent dat we op zaterdag en zondag maximaal zes teams kunnen indelen. Op vrijdagavond kunnen we slechts twee teams indelen. Bij te veel aanmeldingen, wordt er geloot onder alle inschrijvers.

Aanmelden

Wil jij meedoen aan de voorjaarscompetitie? Meld je uiterlijk 28 januari aan bij Wouter Jager via dit formulier: https://forms.gle/S7sXR17aDv3kUb2t9 

Wil je je aanmelden als individu? Mail dan naar [email protected] 
We kijken of er een geschikt team is waarin je kunt meespelen. Ons uitgangspunt is om voor iedereen een team te vinden, helaas lukt in de praktijk niet altijd.

Meer weten? Kijk op deze webpagina [link naar: https://www.reotennis.nl/knltb_padelcompetitie hoe de padelcompetitie werkt.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 24 72 11 50 Secretariaat

Tennis- en padelvereniging R.E.O.

Borglaan 14
9301 ZE Roden

KVK-nummer

40046133