Help Jarno naar de TOP!

07 december 2022


Zoals jullie allemaal weten heeft de tennisvereniging met Jarno Jans een toptennisser in huis.
Jarno is nu 22 jaar en speelt al sinds zijn 4e bij REO.

Zowel op als naast de baan is het een graag geziene gast. Tijdens ons eigen NRT**** wist hij al tweemaal de dubbeltitel te winnen en stond hij de afgelopen editie in de enkelfinale.

Sinds twee jaar is hij fulltime met tennis bezig en probeert hij steeds hoger op de wereldranglijst te komen. Dit vraagt om dagelijks trainen en het spelen van veel (internationale) toernooien.
Dat hij steeds beter wordt is goed te zien op de ranglijsten. Momenteel staat hij 10e van Nederland en 800e van de wereld! In het dubbelspel staat hij zelfs 460e op de wereldranglijst.
Een mega knappe prestatie voor iemand die nog maar kort professioneel met zijn sport bezig is.

Jarno heeft als doel om in de toekomst ATP toernooien en Grand Slams te spelen.
Om dit te bereiken moet hij meer toernooien spelen om te kunnen stijgen op de wereldranglijst. Het halen van de top in tennis kost veel geld. Voor het spelen van wedstrijden en toernooien moet hij reizen, heeft hij verblijfskosten en zijn er materiaalkosten.
Daarom is Jarno hard op zoek naar hulp!
Om zoveel mogelijk mensen te benaderen heeft hij een crowdfunding opgestart. Via https://yvgtf.nl/talentboek/help-jarno-jans-naar-de-top kun je een bijdrage leveren. Klik HIER om gelijk naar die pagina te gaan.
Alle hulp is welkom en Jarno is blij met elk gestort bedrag!
Ook zijn er diverse andere opties om Jarno te sponsoren. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met [email protected] .
Van 12 tot 18 december speelt Jarno het Nederlands Kampioenschap en na de kerstdagen is hij te bewonderen bij ons eigen KerstDubbel toernooi. Help jij Jarno mee naar de top?! 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 24 72 11 50 Secretariaat

Tennis- en padelvereniging R.E.O.

Borglaan 14
9301 ZE Roden

KVK-nummer

40046133