DD Competitie in de hal

10 december 2021


Ieder jaar is er van oktober tot en met maart in de hal van REO een gezellige recreatieve damesdubbelcompetitie op donderdagmorgen.

Er wordt met veel enthousiasme gespeeld in vier verschillende poules (ABCD) en er is een promotie- degradatieregeling. De winterperiode is in twee gedeeltes verdeeld, zodat je in januari weer met een heel nieuw schema begint. Als je gepromoveerd of gedegradeerd bent, speel je daarna in een hogere of lagere poule.

De dames komen uit Roden en omgeving, dus ook leden van andere verenigingen zijn van harte welkom! De competitie wordt gespeeld  tussen 9.00 en 13.00 uur; de wedstrijden duren een uur en na afloop van dat uur drinken we gezellig wat met elkaar in de kantine.

Vind je het leuk om ook mee te doen, dan kan je vanaf januari 2022 al instappen. Het beste kan je je aanmelden met een of twee partners, maar je kan je ook alleen aanmelden, dan word je door ons na overleg met elkaar, in één van de teams geplaatst. De kosten vanaf januari bedragen € 70,- per team. Aanmelden kan via [email protected]. Tot ziens!

Met sportieve tennisgroeten,

Maaike, Chérie en Marion. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 50 501 5993 Secretariaat

Tennis- en padelvereniging R.E.O.

Borglaan 14
9301 ZE Roden

KVK-nummer

40046133