Competitie 2020

17 juni 2020


Vanwege de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus heeft de KNLTB besloten de Voorjaarscompetitie 2020 te verplaatsen naar het najaar. Deze unieke competitie wordt ook wel KNLTB Competitie 2020 genoemd.Klik hier voor alle informatie.

Of de KNLTB Competitie in het najaar definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen. Wij volgen de KNLTB maatregelen en adviezen, die vervolgens weer opgesteld zijn door het kabinet en het RIVM. Volgens de KNLTB liggen ook scenario's klaar, zoals bijvoorbeeld later te starten, om de week spelen of in kleinere poules spelen. Hoe dan ook, het belooft een uniek competitieseizoen te worden!

De KNLTB Competitie 2020 start begint september en loopt tot en met eind oktober. De competitie telt in principe zeven speeldagen en wordt zo veel mogelijk gespeeld in poules van acht teams. In het najaar gelden dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw, zoals die worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie. Teams die zich hadden ingeschreven voor de Voorjaarscompetitie kunnen met hetzelfde team, aan dezelfde competitiesoort en in dezelfde competitie klasse spelen tijdens de KNLTB Competitie 2020.
Daarnaast kunnen er nieuwe teams worden gevormd en aangemeld.

Inschrijven van teams

De inschrijving voor de KNLTB Competitie wordt opnieuw opengezet, waardoor ook nieuwe teams kunnen worden gevormd en aangemeld.
Graag zou ik de aanmeldingen van de teamcaptains uiterlijk zondag 29 juni willen ontvangen (via de mail zie onderaan dit bericht), zodat ik alle teams voor 1 juli kan inschrijven.


Let op! Elk team dient zich opnieuw op te geven, ook als deze al aangemeld was als voorjaarsteam.   

Met vriendelijke groet, Annemiek de Vente

Technische Commissie REO

[email protected]

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 50 501 5993 Secretariaat

R.E.O. Tennis

Borglaan 14
9301 ZE Roden