R.E.O. Heren wintercompetitie

Van oktober t/m maart wordt er in de tennishal op zaterdagmiddag een herendubbel-competitie gespeeld voor tennissers uit Roden en omgeving.

De competitie bestaat uit 6 klasses. In elke klasse zitten 6 teams. Er wordt twee keer tegen elkaar gespeeld waarna in de playoffs wordt bepaald wie er promoveert en degradeert. Hierdoor zijn de verschillen binnen een klasse minimaal en speel je tegen teams van ongeveer dezefde speelsterkte. In januari start de tweede ronde die duurt tot eind maart. In een winterseizoen worden dus twee complete competities gespeeld waarbij je eind december en eind maart kunt promoveren/degraderen.

Er zijn teams die spelen met 2 man en hebben daarnaast een aantal reserves. Maar er zijn ook teams die spelen met meerdere personen omdat ze niet elke week kunnen of willen spelen. Het is altijd toegestaan om iemand uit een lagere klasse te laten invallen. Alle teams van een klasse spelen op een vast tijdstip een wedstrijd van een uur. De laagste klasse begint om 11.30 uur en de hoogste om 16.30 uur.

Het is een hele leuke competitie waarbij het elke keer weer spannend is wie er promoveert en degradeert. De jongste speler is in de twintig en de oudste is bijna tachtig! Leeftijd maakt niet uit want je speelt op je eigen niveau. Je hoeft geen lid van REO te zijn want je betaalt per team voor de baanhuur

Heb je zin en tijd om 's winters een uurtje op zaterdag te tennissen geef je op, individueel of per team, dan proberen we je bij de start van de volgende competitie (oktober of januari) in te passen of je komt op een wachtlijst. 

Voor meer informatie en opgave graag contact opnemen met Jan Pezij of Jan Klaver door een mail te sturen naar: [email protected]


De kantine is open vanaf 13.30 uur zodat iedereen na afloop een drankje kan nemen en even kan napraten.

Download hieronder de gewenste documenten. Standen tot 9-2-2019

Kantinediensten.pdf Eindstand seizoen 2018 - 2019 1e helft.pdf Speelschema-uitslagen-standen.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

050-5015608

R.E.O. Tennis

Borglaan 14
9301 ZE Roden