R.E.O. Heren wintercompetitie

In de winterperiode is er van oktober t/m maart in de tennishal op zaterdagmiddag een herendubbel-competitie.  Deze competitie is niet alleen toegankelijk voor REO-leden maar ook voor tennisverenigingen uit de omgeving van Roden.

De competitie bestaat uit 6 poules. In elke poule zitten 6 teams. Er wordt twee keer tegen elkaar gespeeld (dubbele competitie) waarna in de playoffs wordt bepaald wie er met de kerst promoveert of degradeert. Hierdoor zijn de verschillen bin-nen een poule minimaal en speel je altijd tegen teams van je eigen niveau. In januari start de tweede ronde die duurt tot eind maart.
Er zijn teams die spelen met 2 man en hebben daarnaast een aantal reserves. Maar er zijn ook teams die bestaan uit meerdere spelers omdat ze niet elke week kunnen of willen spelen. Het is altijd toegestaan om iemand uit een lagere poule te laten invallen.
De tijdsduur van een wedstrijd is één uur. Elke poule speelt op een vast tijdstip op de zaterdagmiddag. De laagste poule begint om 11.30 uur en de hoogste om 16.30 uur.
Het is een hele leuke competitie waarbij het elke keer weer spannend is wie er promoveert of degradeert. De jongste speler is net twintig en de oudste is bijna tachtig! Leeftijd maakt niet uit want je speelt op je eigen niveau.

Voor het seizzoen 2018-2019 hebben we weer ruimte om enkele nieuwe teams in te passen. Heb je zin en tijd om komende winter een uurtje op zaterdag te tennissen geef je zo snel mogelijk op zodat we de indeling voor het komende seizoen kunnen maken.

Je hoeft geen lid te zijn van REO want je betaalt per team voor de baanhuur. Hoe meer teamleden des te lager de kosten. Dus heb je vrienden of kennissen die wel mee willen doen maar geen lid zijn, geen probleem. Deelnemende teams komen niet alleen uit Roden maar ook uit omliggende plaatsen.

Voor meer informatie en opgave graag contact opnemen met Jan Pezij (06 5108 2734) of Jan klaver (06 4147 0634) of stuur een mailtje naar [email protected]

Tijdens de Zaterdagmiddag Clubcompetitie dienen de teams zelf per tourbeurt de kantine te bezetten.


 

Download onderaan de pagina :

  • Speelschema, uitslagen en standen
  • Aanvoerdersgegevens
  • Kantinediensten per team
  • Eindstand vorige seizoenshelft herenwintercompetitie
hwckantinediensten.htm Herenwintercompetitie seizoen 2018-2019 1e helft_bestanden.zip

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

050-5015608

R.E.O. Tennis

Borglaan 14
9301 ZE Roden
Nederland