R.E.O. Heren wintercompetitie

Van oktober t/m maart wordt er in de tennishal op zaterdagmiddag een herendubbel-competitie gespeeld.  Deze competitie is niet alleen toegankelijk voor REO-leden maar ook voor tennisspelers uit de omgeving van Roden.

De competitie bestaat uit 6 poules. In elke poule zitten 6 teams. Er wordt twee keer tegen elkaar gespeeld waarna in de playoffs wordt bepaald wie er promoveert of degradeert. Hierdoor zijn de verschillen binnen een poule minimaal en speel je altijd tegen teams van dezefde speelsterkte. In januari start de tweede ronde die duurt tot eind maart. In een winterseizoen worden dus twee complete competities gespeeld waarbij je eind december en eind maart kunt promoveren/degraderen.
Je hoeft geen lid van REO te zijn want je betaalt per team voor de baanhuur

Er zijn teams die spelen met 2 man en hebben daarnaast een aantal reserves. Maar er zijn ook teams die spelen met meerdere personen omdat ze niet elke week kunnen of willen spelen. Het is altijd toegestaan om iemand uit een lagere poule te laten invallen. Alle teams van een poule spelen op een vast tijdstip een wedstrijd van een uur. De laagste poule begint om 11.30 uur en de hoogste om 16.30 uur.
Het is een hele leuke competitie waarbij het elke keer weer spannend is wie er promoveert of degradeert. De jongste speler is in de twintig en de oudste is bijna tachtig! Leeftijd maakt niet uit want je speelt op je eigen niveau.

Heb je zin en tijd om 's winters een uurtje op zaterdag te tennissen geef je op, individueel of per team, dan proberen we je bij de start van de volgende competie (oktober of januari) in te passen of je komt op een wachtlijst. 

Voor meer informatie en opgave graag contact opnemen met Jan Pezij of Jan Klaver door een mail te sturen naar: [email protected]

We kunnen voor de nieuwe competitie in januari nog één team plaatsen. Er hebben zich 2 spelers opgegeven maar ze zoeken nog enkele medespelers om een team te vormen daar ze niet elke week willen spelen. Wie durft?

 

Download onderaan de pagina :

  • Speelschema, uitslagen en standen
  • Kantinediensten per team
  • Eindstand vorige seizoenshelft herenwintercompetitie

 

Eindstand seizoen 2017-2018 2e helft.pdf Kantinediensten.pdf Speelschema-uitslagen-standen.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

050-5015608

R.E.O. Tennis

Borglaan 14
9301 ZE Roden
Nederland