Winnaars DD wintercompetitie

28 maart 2022


Winnaars Donderdag Dames Dubbel Competitie doneren prijs aan Stichting Oost West Kontakten Noordenveld 

Op donderdagochtend in het winterseizoen wordt er in de hal van Tennisvereniging REO steevast een Dames Dubbel Competitie georganiseerd. Elk jaar zijn er twee rondes en aan het eind van elke ronde wordt er een winnaar van de poule bekend gemaakt.
De winnende teams krijgen dan een kleine prijs aangeboden van de organisatie.  Dit jaar is in goed overleg besloten om geen prijzen uit te reiken, maar het geld te doneren aan Oekraïne. Veel deelnemende dames vonden het een rare gewaarwording, dat wij fijn aan het tennissen waren, terwijl er ondertussen zo dichtbij een oorlog woedt. 

winnaars poule A Marjan Klaver / Etty Bos (zie foto)
winnaars poule B Martha vd Berg / Jeanet Neef
winnaasr poule C Myrna Speelman / Greetje Eggens
winnaars poule D Lia Snoek / Aaltje Blaauw

Uiteindelijk is gekozen om het geld te doneren aan een plaatselijke organisatie. Stichting Oost West Kontakten Noordenveld zamelt levensmiddelen, medicijnen en kleding in en gaat zelf richting de grens van Polen en Oekraïne, om de vluchtelingen te helpen.   

In oktober 2022 gaan we weer van start met de competitie. Mochten er dames zijn, die op donderdagochtend tijd hebben om een uurtje een balletje te slaan, dan kunnen zij mailen naar [email protected]

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 50 501 5993 Secretariaat

Tennis- en padelvereniging R.E.O.

Borglaan 14
9301 ZE Roden

KVK-nummer

40046133