REO StaanArbo NRT****Open 2019

10 mei 2019


REO StaanArbo NRT**** Open 2019

De inschrijving voor het REO StaanArbo NRT**** Open 2019 staat al een tijdje open en de eerste inschrijvingen zijn al binnen.

REO organiseerd dit jaar voor het eerst een zogenaamd 4-ster toernooi (voor de mannen, het vrouwen toernooi heeft 3 sterren). Jesse Timmermans, nummer 16 van Nederland, wist vorig jaar nog de Heren Dubbel te winnen. Hij is de eerste nationale topper die zich heeft ingeschreven bij de mannen.

Bij de vrouwen zien we tussen de inschrijvingen een oude bekende, Joany Pontjodikromo, de nummer 24 van Nederland, keert na een jaar afwezigheid terug in Roden. Met Marrit Boontstra heeft REO tevens haar eerste top-10 speelster in huis weten te halen. Deze voormalig proftennisster staat momenteel 7e van Nederland.

Inschrijven voor het Open Toernooi kan via de volgende link: https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx…

Naast Matthijs Goldberg die de toernooileider is van het NRT**** toernooi is Thomas Brouwer  dit jaar voor het eerst de toernooileider voor het REO Open toernooi.

Hij stelt zichzelf kort voor:

Hoi, mijn naam is Thomas Brouwer, 23 jaar en woonachtig in Leek. Ik studeer Facility Management waar ik inmiddels in de laatste fase, het afstudeertraject ben beland. Na mijn opleiding wil ik verder in de sportevenementenwereld. Misschien wel daarom dat ik het organiseren van toernooien zo leuk vind!

Want naast dat ik het toernooi van TC Nienoord (29/6/19 - 7/7/19) mag ik dit jaar voor het eerst het REO Open leiden. Een enorme uitdaging waar ik super veel zin in heb!

Ook de mannen van de kantine zijn druk bezig met allerlei voorbereidingen. Voor hun is het weer een enorme klus om de barbezetting tijdens deze week rond te krijgen. We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die 1 of meerdere bardiensten willen draaien tijdens deze week. Neem hiervoor contact op met iemand van de organisatie via deze pagina of [email protected]
Net als de afgelopen jaren zal er dit jaar ook weer avondeten zijn voor zowel spelers als toeschouwer. Meer informatie volgt later!

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 50 501 5993 Secretariaat

R.E.O. Tennis

Borglaan 14
9301 ZE Roden