RABO Clubkas Campagne 2019

02 februari 2019


Lid van Rabobank Noordenveld West Groningen?
Steun van 9 t/m 28 februari Tennisvereniging REO tijdens de Rabobank Clubkas Campagne #RaboClubkas

Waarom stemmen op REO?

In het jaar 2018 is de tennisvereniging REO erin geslaagd om de daling van het ledenaantal te doen stoppen door een groot aantal acties uit te zetten, waarvan de belangrijkste zijn: 
·       een enthousiaste ledenwerfcampagne in een deel van roden
·       intensivering van de trainingscapaciteit/kwaliteit 
·       en “last but not least” de investering in een nieuwe vorm van tennis : Padel.
 
Alle 3 acties hebben als gezamenlijke factor het intensiever betrekken van de totale gemeenschap in Roden bij het sportgebeuren op het tennispark van REO.
Veel zaken zijn gestart zoals het benaderen van de jeugd op scholen en met het geven van specifieke lessen gericht op deze kinderen. Ook zijn we erin geslaagd, in samenwerking met de gemeente, groepen te benaderen die tot op heden niet met sport actief zijn geweest.
 
Voor het jaar 2019 hebben we als doel om in samenwerking met de gemeente verschillende doelgroepen te benaderen die om welke redenen dan ook op dit moment niet aan sport doen. Om deze groepen te benaderen zullen we een actiecampagne gaan opstarten om het project tot een succes te maken. Hierbij zullen we ook de begeleiding van deze doelgroepen actief oppakken, waarbij ook aangepaste trainingen zullen worden aangeboden. 
 
Padel
Op 29 september 2018 is onze eerste padelbaan feestelijk geopend door onze burgemeester Klaas Smid en Ellen ten Damme waar veel geïnteresseerden op afkwamen.
De investering in Padel zal er naar onze mening ook sterk aan bijdragen dat de inwoners van Roden sneller sportief bezig zijn wat natuurlijk naast het gezondheidsaspect ook een sociaal cultureel aspect heeft.
Padel lijkt erg op tennis, maar wordt gespeeld op een kleiner speelveld en in een soort ‘kooi’ begrensd door grote glazen wanden. In 2019 zullen we, indien financieel haalbaar, een 2de baan ernaast neerzetten. 
De spelregels van padel komen sterk overeen met tennis, waarbij padel eenvoudiger te leren is en zowel door jong als oud met ieders eigen intensiteit kan worden gespeeld.
 
Kortom, tennisvereniging REO is een vereniging die continu in beweging is en ook in 2019 veel op het programma heeft staan waarbij we de hulp van de Rabo Clubkas goed kunnen gebruiken!! 

In 2019 wil REO de nieuwe Padel baan breder bekend maken. 
Padel is een laagdrempelige tennis sport en is door jong en oud te spelen. 
Met aangepaste programma's gaan we nu specifieke doelgroepen benaderen , die nu nog niet aan sport doen. 
Hiervoor is steun van de Rabo clubkas zeer gewenst

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 50 501 4615

R.E.O. Tennis

Borglaan 14
9301 ZE Roden