Nieuwe website maandag 8 oktober live

05 oktober 2018

Komende week is het zover dan gaat de verhuizing plaats vinden van de “oude” REO website naar de nieuwe REO website. De website blijft hetzelfde adres houden en is te vinden onder www.reotennis.nl Als alles goed gaat dan is de nieuwe website maandag aan het einde van de dag beschikbaar.

Nieuwe look and feel

De nieuwe website is volledig vernieuwd. Het voordeel van de nieuwe site is dat de techniek en software volledig wordt geleverd door de KNLTB. De “Clubapp” van de KNLTB die we eerder dit jaar introduceerden integreert volledig met de nieuwe website. Zoals je straks zult zien worden nieuwsberichten op de website geplaatst die ook direct zichtbaar zijn via de Clubapp op de smartphone.

Beheer van de website

Het algemene beheer van de website ligt bij de webredactie, met een backup bij de ledenadministratie. Voor een aantal specifieke bijlages van de website die vaak muteren willen we afspraken maken met de beheerder van deze bijlage. Daarnaast kunnen nieuwsberichten en agenda-items geplaatst worden door bestuursleden/commissies, sponsoren worden toegevoegd door sponsorcommissie, administratie-zaken door de ledenadministratie etc.  

Privacy van jullie gegevens

Alle REO leden kunnen inloggen op de website om toegang te krijgen tot (een deel) van hun eigen gegevens, de bardienstplanner, maar ook tot specifieke bijlages die alleen toegankelijk zijn voor REO leden. Zo zijn op de nieuwe website de trainingsindelingen en de teamindelingen van de competitieteams alleen toegankelijk voor REO leden.

Inloggen via “mijn REO”

Door te selecteren op “mijn REO” kun je inloggen met je KNLTB-nummer (staat op je pas) en een wachtwoord. Ben je wachtwoord vergeten, selecteer dan “wachtwoord vergeten?”. Na het inloggen zie je persoonlijke gegevens en kun je ook terug naar de homepage van de REO website.

Suggesties voor verbetering

Een paar REO leden hebben zich bezig gehouden met het vullen van de nieuwe website. Suggesties voor verbeteringen van de nieuwe website kunnen gestuurd worden naar [email protected]  Ook leuke foto’s van REO voor de website kunnen naar dit emailadres worden gestuurd.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 50 501 4615

R.E.O. Tennis

Borglaan 14
9301 ZE Roden