Krijn's Blog

18 april 2021


April 2021

Hallo Allen,


Bij dit schrijven zijn we begonnen met de zomertrainingen.
Met bijna 200 inschrijvingen een record gaan we een mooi voorjaar /zomer tegemoet!
De winter en een korte terugblik ging tot de Kerstdagen goed in de hal door corona helaas een kleine stop moeten maken Januari ,Februari. Hulde voor het onderhoud en de banen daarna we konden in Maart gelukkig een succesvolle doorstart maken buiten met nog 5 topweken op de buitenbanen.

Deze winter zijn we gestart bij REO met het nieuwe instroomprogramma talenten jeugd van de KNLTB.
Dit gaat om groepen jeugd 7,8 jaar kleur oranje 2 uren trainen inclusief fysiek en 9 ,10 jarigen groen 3 uren training inclusief fysiek program. Via selectiedagen wordt de jeugd gescout om zo centraal bij REO met elkaar te mogen trainen. Er zijn 41 locaties aangewezen in het hele land die deze trainingen mogen verzorgen.

Het andere samenwerkingsverband met de omliggende verenigingen staat niet stil en groeit nog steeds. We werken op dit moment samen met Peize, Norg heel intensief trainingen en hebben een samenwerkingsverband voor toernooien en instroom met de clubs Vries ,Leek, Assen , Hoogezand, Glimmen, Hoogkerk, Roderwolde, Rolde, Borger, Odoorn, Annen.
Elke vakantie kunnen op deze manier kinderen een toernooi spelen de organisatie schuift per toernooi door naar een andere locatie zodat het goed te dragen is voor de clubs , vrijwilligers en trainers.

Padel tot slot is in het hele land een succes aan het worden.
Laatste nieuws daarin was dat het eventueel tennis binnen 5 jr wel eens voorbij kan gaan in leden om de populariteit aan te geven van deze nieuwe sport. In Spanje is dit al jaren het geval met 5 miljoen liefhebbers na voetbal 2e sport aldaar.
De leden/ jullie zijn belangrijke ambassadeurs van de club om tennis en padel te promoten onder niet leden. Denk eens aan familie, vrienden, relaties werk, kinderen in de buurt die graag een keer willen sporten bij REO padel of tennis. We staan als tennisschool en team trainers klaar voor enthousiast onthaal in elk geval.


De ontwikkelingen zie boven bij REO zijn positief samen sterk en de schouders eronder denk wel mooi motto om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de sport op ons mooie park.

Wens jullie bij deze alvast een goede sport zomer tegemoet blijf fit en spreek jullie op de banen!!
Sportieve groet, Krijn

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 50 501 5993 Secretariaat

Tennis- en padelvereniging R.E.O.

Borglaan 14
9301 ZE Roden