KNLTB Muurmasters

05 november 2021


Beste jeugdleden,

Deze week is een campagne van start gegaan van de KNLTB om het oefenmuurtje weer centraal onderdeel
te laten zijn van het verenigingsleven om zo de binding met jeugdleden te versterken.

Via Youtube zijn er vanaf deze week leuke filmpjes te zien van "de MuurMasters"

Klik HIER voor de eerste aflevering en abonneer je op het kanaal zodat je geen aflevering hoeft te missen!

Maar het allerleukste nieuws is wel dat onze eigen tennisleraar Krijn de KNLTB warm heeft gemaakt om naast de Muurmasters ook te starten met het trainen tegen de muur, vóór of na de training. Krijn heeft hierover ook contact gehad met Jacco Eltingh. Veel verenigingen hebben dit idee ondertussen overgenomen en Krijn krijgt hierover ook regelmatig positieve reacties! En het is natuurlijk ook heel erg goed. Je bent nog wat langer aan het trainen en daarnaast is het spelen tegen de muur heel goed voor je reactievermogen!

Zoals bij meerdere verenigingen wordt hiervoor de padelbaan gebruikt omdat die nu eenmaal meer ‘muur’ bevat waardoor ook veel meer kinderen tegelijk kunnen muurtennissen! Naast de binnenkant van de padelbaan wordt soms zelfs de buitenkant gebruikt!

Maar het zou natuurlijk leuk zijn om onze tennismuur in ere te herstellen! De KNLTB heeft voor de muur een werktekening en kleurontwerp op de site staan. https://www.centrecourt.nl/muurmasters/. Zijn er creatieve ouders/leden die zich hier in overleg met het bestuur hard voor willen maken? Meldt je dan per mail aan bij Erik Jan Pronk, [email protected].

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 50 501 5993 Secretariaat

Tennis- en padelvereniging R.E.O.

Borglaan 14
9301 ZE Roden

KVK-nummer

40046133