Jarno Jans en het NK Tennis Indoor 2020

20 december 2020


Jarno Jans en het NK Tennis Indoor 2020

Voor de 3e keer deed Jarno afgelopen week mee met het Nationale Kampioenschappen Tennis. Ditmaal een indoor evenement op de hardcourt banen van het Nationaal Tennis Centrum in Amstelveen. Het toernooi was de hele week te volgen via FaceBook KNLTB Tennis die regelmatig een live stream uitzond van de wedstrijden.

Voorafgaand aan het hoofdtoernooi werd er een kwalificatietoernooi gespeeld van 16 spelers waarvan de beste 2 mee gaan doen in het hoofdtoernooi. Voor het dubbelspel werden 8 startplekken vergeven.

Jarno startte voortvarend met winst in de 1e kwalificatie wedstrijd. Zelf was hij niet geheel tevreden met zijn spel en miste wedstrijd ritme. De 2e wedstrijd speelde hij beter zo zei hij, maar verloor nipt met 6-4 5-7.

Met Guy den Heijer speelde hij in het hoofdtoernooi van het dubbelspel. Ze moesten gelijk tegen het 2e geplaatste koppel, Tallon Griekspoor/Botic vd Zandschulp. Ze speelden heel goed in die wedstrijd maar verloren, o.a. door invloed van het verlies van6x deuce-winnend punt.

Weer een prachtige ervaring voor Jarno. We zijn trots op hem.

(foto: tijdens NRT 2020 in Roden)

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 50 501 5993 Secretariaat

Tennis- en padelvereniging R.E.O.

Borglaan 14
9301 ZE Roden