Ellen ten Damme en Klaas Smid hebben padelbaan geopend

30 september 2018

Onder een mild najaarszonnetje waren het niemand minder dan Ellen ten Damme, haar roots liggen in het dorp van Ot en Sien, en de sportieve burgemeester van de gemeente Noordenveld Klaas Smid, die zaterdagmiddag op het tenniscomplex van REO aan de Borglaan de splinternieuwe padelbaan met een ontspannen partijtje, voor veel belangstellenden, openden.

Padel is een racketsport met veel kenmerken van tennis en squash. Het wordt gespeeld als dubbelteam op een veld dat is omgeven door een glazen wand en hekwerk, de zogenaamde “kooi”.

Nadat enkele sprekers het woord hadden gevoerd, waaronder de burgemeester, sloeg even later Ellen met een welgemikte slag op een koord de baan open en konden de VIP’s aan de bak vergezeld door 2 spelers van tennisvereniging REO.

Een prachtige openingswedstrijd, waarbij Ellen zelfs nog een radslag uit de hoge hoed toverde, en de burgemeester het toch nog wel een pittig partijtje vond….

Hierna volgden nog enkele Demo wedstrijden en was er later op de middag een feestelijke afsluiting. Ellen ten Damme was toen al weer lang en breed vertrokken voor een spetterend optreden in Leeuwarden.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 50 501 4615

R.E.O. Tennis

Borglaan 14
9301 ZE Roden