Wijziging losse reserveringen hal

02 maart 2024


Wil je een binnenbaan huren dan kan dat vanaf 1 maart 2024 middels de ClubApp, dezelfde app waarmee ook in de zomer de buitenbanen kunnen worden afgehangen.

Het reserveren van losse tennisuren in de hal is de afgelopen jaren niet met z’n tijd mee gegaan. Mailen, appen, controleren, wachten, bevestigen, incasso; een omslachtig proces, vervelend voor degene die wil tennissen, de halverhuurder en de penningmeester.

De laatste maand van het lopende winterseizoen gaat dat veranderen en zal als test gebruikt worden voor het volgend winterseizoen.

Voor de binnenbanen is het zo ingeregeld dat je meteen kunt zien of er een baan beschikbaar is op het gewenste moment, je kunt de baan afhangen en na het afhangen meteen afrekenen middels iDEAL.

Nieuwe 5 uren kaarten worden niet meer uitgegeven, de bestaande 5 uren kaarten kunnen in overleg met de halvervehuurder worden volgemaakt.

Het tarief voor een los uur is € 24 en wordt direct afgerekend middels iDEAL.  

Bij vragen/opmerkingen kun je terecht bij de halverhuurder: Jan Willem van der Valk E-mail: [email protected] Tel/app: 06 2199 4561 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 24 72 11 50 Secretariaat

Tennis- en padelvereniging R.E.O.

Borglaan 14
9301 ZE Roden

KVK-nummer

40046133